Kako događaji obogaćuju moj rad kao agenta i arhitekte

Zašto su mi događaji u industriji važni?

Kao agent za nekretnine i arhitekta, uvek nastojim da budem u toku sa najnovijim dešavanjima u industriji, uspostavljam nove kontakte i učim od najboljih.

U proteklom periodu imala sam priliku da posetim nekoliko značajnih događaja koji su me inspirisali i obogatili moj rad.

Želim da podelim svoja iskustva sa ovih događaja i istaknem važnost umrežavanja i kontinuiranog informisanja u našoj profesiji.

Agent za nekretnine i arhitekta
Beogradski Sajam Građevinarstva

Beogradski sajam građevinarstva

Prvi na listi je Beogradski sajam građevine, koji se pokazao kao neprocenjiv izvor novih poznanstava i poslovnih saradnji.

Biti prisutan na sajmu ove veličine omogućava mi da predstavim svoje usluge široj publici i direktno komuniciram sa potencijalnim klijentima i partnerima.

Na sajmu sam imala priliku da se upoznam sa novitetima na tržištu, što mi omogućava da ponudim klijentima najnovije i najkvalitetnije proizvode i usluge.

Tokom sajma, uspostavila sam nekoliko ključnih kontakata sa proizvođačima građevinskog materijala i opreme.
Ovakve veze su mi i ranije omogućile da ostvarim posebne popuste za svoje klijente, što dodatno povećava vrednost usluga koje pružam, a više o tome možete pročitati ovde.

Takođe, predstavljanjem svojih usluga na sajmu, uspela sam da proširim svoju mrežu kontakata i uspostavim nove poslovne saradnje koje će sigurno doneti pozitivne rezultate u budućnosti.

Arhitekta forum - MTS dvorana

Sledeći događaj na mojoj listi bio je Arhitekta forum, gde sam imala priliku da čujem svetska imena iz oblasti arhitekture i upoznam se sa najnovijim trendovima.

Ovakvi forumi su od izuzetnog značaja za svakog profesionalca u našoj industriji, jer pružaju uvid u inovativne ideje i pristupe koji se primenjuju širom sveta.

Posebno me inspirisala predavanja o održivoj arhitekturi i pametnim zgradama, koje su ključne teme u današnjem građevinskom svetu. Informacije koje sam stekla na forumu omogućavaju mi da klijentima ponudim moderne i ekološki održive rešenja, što je sve traženije na tržištu.

Takođe, susreti sa kolegama iz različitih delova sveta pružili su mi priliku za razmenu ideja i iskustava, što je neprocenjivo za moj profesionalni razvoj.

Arhitekta forum MTS dvorana

RED DAY sa Keller Williams Srbija

Na kraju, ali ne i najmanje važno, učestvovala sam u akciji RED DAY Keller Williams-a Srbija.

Osim što smo pomogli najugroženijima, imali smo priliku i da direktno čujemo potrebe naše ciljne grupe.

Rad sa zajednicom na ovaj način omogućava mi da bolje razumem potrebe i želje ljudi kojima pomažem da pronađu svoj dom.
To je dragoceno iskustvo koje mi pomaže da prilagodim svoje usluge i ponudim rešenja koja najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

Takođe, ovakvi događaji jačaju veze unutar naše agencije i podsećaju nas na važnost vraćanja zajednici.

 

Zašto ovo pišem

Poseta ovim događajima nije samo prilika za sticanje novih znanja i kontakata, već i način da se povežem sa kolegama, klijentima i širom zajednicom. Informacije i inspiracija koje dobijam na ovakvim događajima pomažu mi da unapredim svoje usluge i ponudim svojim klijentima najbolja moguća rešenja.

Biti agent za nekretnine i arhitekta znači stalno učiti i prilagođavati se novim trendovima i potrebama tržišta. Zato su ovakvi događaji neprocenjivi za moj profesionalni rast i uspeh.

Nadam se da će vam moje iskustvo biti inspiracija da i vi učestvujete u sličnim događajima i iskoristite sve mogućnosti koje oni nude.



Marija Marković Stanković, vaš agent za nekretnine i arhitekta – vlasnica agencije MODUL ART