Kupujem / Prodajem

Naša agencija se ističe po širokom spektru usluga u oblasti prometa nekretnina, uključujući precizne procene vrednosti nekretnina, stručno savetovanje u vezi sa trenutnim tržištem, efikasno planiranje marketinga i promocije nekretnina, kao i profesionalno vođenje pregovora i pružanje pravnih usluga radi obezbeđivanja uspešnog zaključenja transakcija.
Mi pratimo najnovije trendove u industriji i koristimo najsavremenije tehnologije kako bi obezbedili najbolje rezultate za naše klijente. Nudimo podršku i ekspertizu za sve vrste transakcija, bilo da želite da prodate, kupite ili iznajmite nekretninu.

Pogledajte našu ponudu

PRODAJA

dozvolite da je prezentujemo nekretninu u pravom svetlu!

KUPOVINA

stana poslovnog prostora ili zemljišta, sa nama je lako!

IZDAVANJE I ZAKUP

pronađimo zajedno idealan prostor za vas!

INVESTITORI

pružamo idealnu podršku u svim fazama gradnje!

Na stranici modulart.kw.com nudimo redovno ažurirane informacije o aktuelnim ponudama i potražnji na tržištu nekretnina, pružajući podršku i ekspertizu u ostvarivanju vaših ciljeva.

Neka naša stručnost bude vaša prednost, posebno ako razmišljate o investiranju u nekretnine na Balkanu. Kontaktirajte nas već danas kako bismo započeli saradnju i zajedno ostvarili svoje ciljeve na tržištu nekretnina!

Postanite naš klijent ukoliko ste:

„KellerWilliamsRealty“ je američka tehnološka i međunarodna franšiza za nekretnine sa sedištem u Austinu, Teksas. Kako stoji u izveštaju iz 2022. godine, predstavlja najveću franšizu za nekretnine u SAD prema obimu prodaje, a na četvrtom u svetu (a po svemu sudeći, tj. rezultatima, uskoro broj jedan i u svetu).
Danas, Keller Williams je prisutan u 56 zemalja sveta, od nedavno i u Srbiji.

Modul Art doo posluje uspešno u inženjerskim delatnostima, građevini i u prometu nepokretnosti već više od 8 godina na prostoru Srbije, od pre nekoliko meseci ponosni član grupacije Keller Williams.