O nama

Modul Art doo posluje uspešno u inženjerskim delatnostima, građevini i u prometu nepokretnosti već više od 8 godina na prostoru Srbije. Od nedavno smo postali ponosni član grupacije Keller Williams.

Pogledajte naše uslove poslovanja i cenovnik

Sve na jednom mestu
Izdvajamo se pružanjem potpunog paketa usluga. Osim uobičajenih usluga poput prodaje i kupovine nepokretnosti, obezbeđujemo stručne savete o projektovanju, uređenju i opremanju enterijera. Isto tako sagledavamo potencijal gradnje kroz detaljnu analizu potencijalnih lokacija za gradnju pružajući tako stručnu podršku investitorima.
Mi smo vaš partner u svakom koraku
Ne dozvolite da vam stres i neizvesnost pokvare iskustvo kupovine bilo koje nekretnine. Izaberite nas i dozvolite nam da vam pomognemo da vaša investicija u nekretninama bude jednostavna, sigurna i isplativa, baš onakva kakvu ste oduvek zamišljali. Svaka faza procesa kupovine nekretnine, od pretraživanja do finalizacije, pa čak i poslovi s bankama, pokrivena je kada izaberete nas kao svog partnera. Naša firma pruža kompletnu podršku na svakom koraku. Jedna od naših osnovnih vrednosti je transparentnost u svim transakcijama. Naša agencija za nekretnine pridržava se najviših standarda profesionalnosti i etike. Sve cene potpuno su transparentne, bez skrivenih troškova.
Naš tim stručnjaka
Ponosi smo timom stručnjaka koji čine našu agenciju. Sastavljen od pravnih savetnika, finansijskih analitičara, stručnih inženjera i vrhunskih agenata za nekretnine, naš tim je obučen da pruži vrhunsku uslugu na svim nivoima. Svaki član tima posvećen je pružanju najboljeg mogućeg iskustva, bilo da je reč o prodaji stana, iznajmljivanju nekretnine ili kupovini luksuznog stana, vile, poslovnog prostora ili zemljišta za gradnju.

Naše usluge