ModulArt - od vizije do savršenog prostora!

Vaša destinacija za nekretnine i dizajn

U srcu Beograda, tamo gde se istorija grada susreće sa savremenim duhom, na Vračaru, u Njegoševoj 73, nalazi se Modul Art – agencija koja istinski razume potrebe savremenih kupaca nekretnina.

Pod vođstvom talentovane arhitekte Marije Marković-Stanković, Modul Art predstavlja više od obične agencije za nekretnine: mi smo vaši partneri u pronalaženju i stvaranju prostora koji odražava vašu jedinstvenost i stil.

Nudimo širok spektar usluga, uključujući posredovanje u kupoprodaji i iznajmljivanju nekretnina, kao i dizajn enterijera, opremanje prostora i adaptaciju, a svaki naš klijent će dopiti mnoštvo besplatnih saveta već u samom procesu traženja nekretnine.

Sveobuhvatna podrška sve do useljenja

Naši klijenti nam kažu da premalo ističemo ovu, za njih fantastičnu mogućnost, a to je da nakon kupovine stana u izgradnji koji je potpuno prazan, mi na sebe preuzmemo sve oko opremanja stana.

Sposobnost da pružimo sveobuhvatnu podršku tokom svakog koraka procesa čini nas ključnim igračem u kreiranju vašeg idealnog doma ili poslovnog prostora.

U stanju smo da nekretninu do detalja uredimo po vašoj želji, tako da vi na kraju samo ušetate sa svojim ličnim stvarima i uživate u estetici i funkcionalnosti.

Popusti od naših partnera

Uz to, Modul Art ima uspostavljena partnerstva sa vodećim proizvođačima nameštaja, stolarije, modernih kamina, tehnike i rasvete, kao i sa direktnim uvoznicima keramike i zidnih obloga.

Kao rezultat toga, klijenti Modul Art-a imaju pristup ekskluzivnim popustima na proizvode iz asortimana partnera, što olakšava proces opremanja prostora uz istovremeno obezbeđivanje visokokvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama.

Izdvajamo saradnju sa MuuN nameštajem, jer se ističu svojim kvalitetom, modernim dizajnom, raznolikošću, kao i pristupačnim cenama.

Posebna pogodnost za investitore i nove objekte

Za sve vas koji sa nama potpišete ugovor o EKSKLUZIVNOJ PRODAJI stanova koje gradite, mi ćemo BESPLATNO uraditi dizajn enterijera i sve to predstaviti kroz 3D virtuelnu turu, tako da vaši kupci mogu da “prošetaju” kroz stan koji još niste izgradili!

Na taj način oni će steći potpuno realnu sliku prostora koji kupuju i to iz svoje fotelje, a ukoliko im se dizajn dopadne nudimo mogućnost kompletnog opremanja tako da kupac na kraju dobije stan identičan kakav je video u virtuelnoj prezentaciji!

Sve ovo nudimo u saradnji sa našim partnerima iz Getafeel-a, a kako to izgleda pogledajte ovde.